HATAY'DAN SELAM VAR!

6 Şubat depreminin yaşandığı bölgedeki okullarımızdan Hatay İskenderun Şehit Yener Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürlüğü okullarımıza teşekkür etti.

14.09.2023 98

Şehit Serkan Çölkesen Çok Programlı Anadolu Lisesi ve 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüklerimiz, ÇEDES PROJESİ kapsamında 6 Şubat'ta depremin yaşandığı bölgedeki okullarımızdan Hatay İskenderun Şehit Yener Özel Eğitim Uygulama Okulu'na destek amacıyla kermes düzenlemişti.

Hatay İskenderun Şehit Yener Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürlüğü okullarımıza teşekkürlerini bildirerek plaket takdim ettiler. Kendilerine teşekkür ediyor, yaşadıkları olumsuzlukların bir önce son bulmasını temenni ediyoruz.

Bu vesileyle Hatay İskenderun Şehit Yener Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürlüğü şahsında depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza iyi dileklerimizi sunar, bu zor zamanları hep birlikte aştığımız günleri iple çektiğimizi bildirmek isteriz.