Şehit Serkan Çölkesen Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Kültürel mirası, günümüzün gereklerini de dikkate alarak problemlere çözüm üretebilen ve hayata uygulayabilen, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin iç dünyasında ve zihninde insana, düşünceye , hürriyete , millî değerlere, ahlaka ve kültürel mirasa saygıyı ve sahip çıkmayı esas alan bir eğitim anlayışının yerleşmesine katkı sağlamak.

Başarılar: ...

Saatler: 08:30 - 12:30 13:15 - 15:25
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Taşımalı öğrenci servisi vardır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2022-2023 eğitim öğretim yılında 6 öğrencimiz çeşitli fakültelere 7 öğrencimiz meslek yüksek okullarına yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %65
Sportif Etkinlikler: Futbol, masa tenisi, voleybol, basketbol, atletizm.
Bilimsel Etkinlikler: Bilim fuarları
Proje Çalışmaları: Tübitak, Gençlerle Geleceğe, Konya İnsan Mektebi, Kariyer Günleri

Telefon - ANA BİNA 03327472035 05417965325 MÜDÜR

WEB - https://emirgazisehitserkancolkesencpal.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mah. 87274. Sokak No 1 PK 42910 Emirgazi/Konya

Yerleşim Yeri - Emirgazi İlçe Merkezi

Adres - Fatih Mah. 87274. Sokak No 1 PK 42910 Emirgazi/Konya

Ulaşım Ereğli ilçesinden gelen öğretmenler için özel öğretmen servisi bulunmaktadır. İlçe merkezinde kalan öğretmenler için okulumuz yürüme mesafesinde olup şahsi araçlarla ulaşım sağlayabilirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Emirgazi ilçe merkezinde bulunmaktadır.Konya il merkezine uzaklığımız 140 km olup sınır ilimiz olan Aksaray il merkezine uzaklığımız 65 km´dir.